eMergence | Bandes dessinées | Weekly Idol Episode 235
 
Rate this book

Jangan Lupakan Aku (2013)

by Iza Safiya(Favorite Author)
4.08 of 5 Votes: 1
languge
English
genre
publisher
Alaf21
review 1: someone suggest buku ni..xmenghampakan MB suke cite niFantastik..mula2 xpaham knp la writer suke no perkataan ni.. then baru paham hehehe MB mmg lmbt cikitto writer cite ni mmg FANTASTIK MB suke jalan cite diahero dia mmg MB xjangka gitu rupenyer dia sblm ni ingtkn sejak azali dia baikbest olahan hero.. but bila samp part hujung2 tu MB rse cm hermm kureng cikit la smthg wrong mcm xpuas heheheroin plak mmg terbaik MB suke writer olah kan watak dia.. JLA ni sweet cara tersendiri MB suka cara writer olah part2 sweet xperlu tettt tettt just guna ayat pn dah sedap bacaso writer ni mmg msk list fav MB3 star sbb MB kureng dgn ending dia.. tapi cite mmg sgt best xrugi beli n baca
review 2: I love this novel. Amazing stories & character. Story flow pun best. Boleh bagi
... more5* kalau tak kerana a few things yang mengganggu pembacaan.~ From hero,heroin,hero's parents,heroin's siblings even to sibling's teacher,all use that way too much mentioned word : FANTASTIK!!~ Terganggu sangat bila selak bab demi bab,perkataan pertama yang digunakan adalah perkataan Fantastik ini...huhuhu *rasa nak tarik rambut tau!*~ Page 238! 2 Ayat tergantung dikesan disitu. Dah dimajukan pada penerbit dan mereka telahpun membetulkannya pada cetakan ke 2 dan seterusnya. Alhamdulillah.~ Typos? There and there.* Ida membaca bukan sekadar jalan cerita,tp overall setiap novel*Okay,that's all. Jom start baca novel lain pulak... ^_^ less
Reviews (see all)
RobynRochelle95
hanya satu perkataan utk mngambarkn keindahan jln cerita ini yaitu FANTASTIK.....
rtem
Only ONE word to describe it: FANTASTIC!!!
sally
best..tp byk perkatan yg salah..
MyBookyWooky
its a amazing..fantastic..:D
Lindsey
sweet sangat citer ni
Write review
Review will shown on site after approval.
(Review will shown on site after approval)